Det här behöver du (4 port):
- 4 skivor ljust bröd
- smör till stekning
- 4 skivor chèvre, ca 1 cm
- 2 msk honung, flytande
- 80 gr ruccolasallad
- 1 röd lök
- 12 babyplommontomater
- 4 msk olivolja
- 2 msk balsamvinäger
- 50 gr valnötter
Gör så här:
- Sätt ugnen på grillelement och full värme.
- Stansa ut fyra rundlar av bröd, ungefär lika stor som chèvreskivorna. Stek brödet på båda sidorna i smör.
- Lägg chèvren på brödet, ringla honung över. Sätt plåten mitt i ugnen. Gratinera tills osten har fått färg, ca 4-5 minuter.
- Dela tomaterna, skala och skiva rödlöken. Lägg upp grönsakerna och toast på fyra tallrikar.
- Ringla olivolja och balsamvinäger runt toasten och strö över valnötter, lite flingsalt och nymald svartpeppar.