Närvarande: Viking, Punghållaren, Vivören, Köksceremonimästaren, Fumadoren, Wattson
1. Viking hälsar välkommen, öppnar mötet, och utbringar en skål för klubbens grundare Bertil Brew.
2. Kallelse har skett i föreningens syfte
3. Ankarets punkt utgår, när han beslutat att i sista stund lämna återbud. Fumador tycker det är tråkigt, enär han denna gång inköpt en speciell whisky att bjuda Ankaret och övriga i klubben. Dessutom kommer han att missa den utsökta Cognac som kommer till kaffet. Vi lider alla med Ankaret, vid tanke på vad han går miste om. (Men då hade ni väl kunnat spara åtminstone några ynkliga droppar, meddelar Ankaret)
4. Punghållaren, som vid tidigare möte fått i uppdrag att sondera terräng för nästa klubbresa, tittar just nu på en resa till Tjeckoslovakien. Vad som kan intressera klubben är de faciliteter resans mål erbjuder, bla helbad i öl, ölprovning, mm. Kostnaden beräknas till ca 2.000 :- kronor/pers. vad gäller resa från Luleå, samt ungefär 1.500:- kronor/pers. för logi. Punghållare forskar vidare! Återkommer med ett “paketförslag”
5. Vivören och Köksceremonimästaren har besökt Piteå för att göra upp med hotellets arrangemang kring vårt 10-årsfirande. Bokning är nu gjord, samt kringaktiviteter är klara. Av de 5.000 :- kronor som anslagits till jubileet vill Vivör och köksmästare få beslut på att använda ca: 150 :- kronor per par för inköpskostnader kring de aktiviteter som planeras. Så beslutas. Vivör sänder ut program till deltagarna.
6. Viking vill att Vivör kallar till “flaskning” av nya brygden måndag 10 april kl:18:00. Så blir det!
7. Skall vi brygga en semesterpilsner? Självklart tycker Fumadoren, och så blir det. Vivören ser som vanligt till att råvaror finns till sista veckan i maj. Närmare kallelse skickas ut av Vivören.
8. Några nya frågor fanns inte att diskutera, varför Viking utbringade en skål för detta snabba möte (18 minuter, nytt rekord) och avslutade detsamma.
Middagen denna gång var en fyra-rätters dito:
- Förrätt: Rökt lax på bädd av soltorkade tomater, sallad, rörgurka dressing.
- Varmrätt: Laxfilé med pepparrotsfyllnind och dillstuvad potatis.
- Efterrätt: Italiensk Illievare, därefter Kaffe och en utsökt Cognac
- Vivören
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.