Föreningens omfattande verksamhet kräver en väl fungerande arbetsledning (med fast hand, bla bla bla) enligt nedan:
Kocklagets åliggande (stadgarnas avsnitt Marsch & möte ger vägledning) Bestäm måltidens tematik och meddela densamma till servitörerna och till Ankaret. Efterfråga hövligt om han kan göra en spellista. Bestäm recept och meddela dem till Ankaret. Inhandla nödvändiga ingredienser och tillaga dem enligt konstens alla regler – glöm inte att till bastun serveras Bertils gubbröra och Gammel Dansk Bitter Dram och till bordsskålarna serveras Lysholm Linie Aquavit (vad än Piskatore säger).
Servitörernas dito Duka bordet i enlighet med måltidens tematik. Servera rätterna enligt kocklagets anvisningar: Allt torrt serveras från med lemmens vänstra sida. Allt vått serveras från den högra sidan. Duka av bordet och diska. Källsortera och töm soporna. Panta burkar och flaskor.
- Ferrocavallo Kallar till marsch & möte. Bestämmer dagordning. Ansvarar för lokalens förvaltning.
- Storstorloket Hanterar föreningens ekonomi. Betalar hyra m m. Driver in skulder och kontingent. Tvättar bykar och handdukar.
- Punghållaren Håller ordning och reda i ölmuséet.
- Vivören Protokollerar och för anteckningar. Sköter kallelser, korrespondens och bokning av klubblokalen.
- Ankaret Reviderar stadgarna och webbplatsen. Sköter datoreriet och ljudanläggningen.
- Munskänken Har gjort – och gör förhoppningvis fortsättningsvis – nog för föreningen.
- Oreraren Sköter bastu, vilrum och WC. Köper in schampo, tvål och toapapper.
- Il Dottore Utför på förfrågan enklare ingrepp som budgetnedskärningar, kastration, stensnitt för att avlägsna blåssten, öppning av bölder, åderlåtning, starrstick och tandutdragning (samt vid festligare tillfällen även trepanation och omskärelse).
- Kryzzet Har gjort nog.
- GPS Köper in ingredienser och ansvarar för brygdutrustning och trapphuset.
- Båtsman Sköter darthörnan och allt spel & dobbel.
- P:r Pinus Ansvarar för kök, köksutrustning och alla glas, tallrikar och bestick som upphittas på fel ställen runt om i lokalen. Bestämmer i menyfrågor och måltidstematik, alldeles särskilt vad gäller Nåbelmiddagen.
- Opponenten Sköter baren, tillbehören till baren och barens kunder.
- Piskatore Sköter verktygen och städskrubben. Köper in städmateriel och -utrustning.
- Grillo Ansvarar för lokalens underhåll.
- Tåfflan Sköter möbler och inredning i möteslokalen och biblioteket.
- Paparazzo Fotograferar och sköter fotoalbumet.