Kockar



Servitörer



Kocklagets åliggande (stadgarnas avsnitt Marsch & möte ger vägledning). Bestäm måltidens tematik och meddela densamma till servitörerna och till Ankaret. Efterfråga hövligt om han kan göra en spellista (eller gör den själva). Bestäm recept och meddela dem senast måndag-tisdag innan mötet till Ankaret så han kan publicera dem på hemsidan inför mötet. Inhandla nödvändiga ingredienser och tillaga dem enligt konstens alla regler.
Kocklaget avgör inte bara tematik och meny, utan även vilket destillat som ska ackompanjera menyn. Vad som är ristat i sten är att till bastun serveras Bertils gubbröra och Gammel Dansk Bitter Dram . Om inte kocklaget bestämmer annat (och vad än Piskatore säger) serveras till bordsskålarna under mötet Lysholm Linie Aquavit.
Servitörernas dito Duka bordet i enlighet med måltidens tematik. Servera rätterna enligt kocklagets anvisningar: Allt torrt serveras från med lemmens vänstra sida. Allt vått serveras från den högra sidan. Duka av bordet och diska. Källsortera och töm soporna. Panta burkar och flaskor.
Kommer
Prof. Balthazar kommer
Il Dottore med ledsagare kommet på mötet.
Tåfflan kommer
Grillo kommer
Ankaret kommer.
Vi ska städa, vi ska diska, vi ska gnugga, vi ska feja! Kommer.
Pastorn kommer och kockar
Avser att närvara
GPS kommer och har med sig en gäst.
Båtsman kommer
Händel närvarar
Lillprinsen kommer att närvara
Storstorloket kommer 🍺🍺
Vivören kommer…😊🧔