Föreningens omfattande verksamhet kräver en väl fungerande arbetsledning (med fast hand, bla bla bla) enligt nedan (men först: Allt vad en ung man bör veta).
Kocklagets åliggande
Bestäm måltidens tematik (stadgarnas avsnitt Marsch & möte ger vägledning) och meddela densamma till servitörerna och till Ankaret. Efterfråga hövligt om han kan göra en spellista. Bestäm recept och meddela dem till Ankaret så han kan publicera dem på hemsidan vid 17-tiden inför mötet. Inhandla nödvändiga ingredienser och tillaga dem enligt konstens alla regler.
Kocklaget avgör inte bara tematik och meny, utan även vilket destillat som ska ackompanjera menyn. Vad som är ristat i sten är att till bastun serveras Bertils gubbröra och Gammel Dansk Bitter Dram . Om inte kocklaget bestämmer annat (och vad än Piskatore säger) serveras till bordsskålarna under mötet Lysholm Linie Aquavit.
Servitörernas dito
Duka bordet i enlighet med måltidens tematik. Servera rätterna enligt kocklagets anvisningar: Allt torrt serveras från med lemmens vänstra sida. Allt vått serveras från den högra sidan. Duka av bordet och diska. Källsortera och töm soporna. Panta burkar och flaskor.
Allas åligganden
- Punghållaren Håller ordning och reda i ölmuséet.
- Vivören Sköter bastu, vilrum och WC. Köper in schampo, tvål och toapapper.
- Ankaret Reviderar stadgarna och webbplatsen. Hanterar bokning av klubblokalen.
- Munskänken Har gjort – och gör förhoppningsvis fortsättningsvis – nog för föreningen.
- Opponenten Sköter darthörnan och den mysiga sittgruppen å densamma.
- Il Dottore Utför vid festligare tillfällen trepanation och omskärelse.
- GPS Kallar till marsch & möte. Bestämmer dagordning. Ansvarar för lokalens förvaltning. Sköter kallelser och korrespondens. Eftersom ingen annan fattar kryss-systemet i baren är han även ansvarig för detta.
- Båtsman Protokollerar och för anteckningar. Sköter allt spel & dobbel.
- P:r Pinus Ansvarar för kök, köksutrustning och alla glas, tallrikar och bestick som upphittas på fel ställen runt om i lokalen. Bestämmer i menyfrågor och måltidstematik, alldeles särskilt vad gäller Nåbelmiddagen.
- Ferrocavallo Köper in ingredienser och ansvarar för brygdutrustning. Ansvarar för trapphuset.
- Storstorloket Hanterar föreningens ekonomi. Betalar hyra m m. Driver in skulder och kontingent.
- Grillo Sköter baren, tillbehören till baren och barens kunder.
- Paparazzo Fotograferar och sköter fotoalbumet.
- Tåfflan Sköter möbler och inredning i möteslokalen och biblioteket.
- Piskatore Sköter verktygen och städskrubben. Köper in städmateriel och -utrustning.
- Lillprinsen Sköter ljudanläggningen.
- Händel Ansvarar för lokalens underhåll och tjänstgör dessutom som Vice-Paparazzo.
- Prof. Balthazar Tvättar bykar och handdukar.