Vi har tidigare på dessa sidor kunnat berätta att Köksceremonimästaren tillsammans med de övriga i kocklaget: Il Dottore, Båtsman och Idolen siktade högt med temat för aprilmötets meny – Cibi condimentum est fames (hungern är den bästa kryddan). Han hade dessutom tagit sig före att styra upp den s k snapsfrågan.
Ett lyckat uppstyrande visade det sig under kvällen. Vår förhoppning är det även kommer att avspegla sig i mötesnoteringarna. Nåväl, vi får se. Här kommer i alla fall hela menyn och alla recepten:
- I bastun: Gubbröra. Dryck: Öl och Gammal Norrlands.
- Förrätt: Marinerad scampi på smakfylld bädd. Dryck: Sol (Cerveceria Moctezuma)och Lysholms Linie Aquavavit.
- Varmrätt: Lättrimmad torskrygg med äggsås och ris. Dryck: Höga Kusten (Zeunerts) och Lysholms Linie Aquavavit.
- Efterrätt: Frukter i ugn med glass. Dryck: Nivole (Michele Chiarlo).
Och på skivtallriken snurrade detta.