Det här behöver du (4 port):
- 4 stora kycklingfiléer
- Matfett till stekning
- 4 port kokt jasminris
- Salt, peppar och ev. chiliexplosion krydda (på kvarn)
- 50 g philadelphiaost + några kvistar timjan
Topping
- 50-75 g grovt strimlade sockerärter
- 1 tunt strimlad morot
- 1 fint strimlad röd pepparfrukt
- Ärtskott
- Alfagroddar
Gör så här:
- Banka ut kycklingfiléerna tunt, krydda runt om. Bred på ost och lägg timjan över. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
- Bryn kycklingfiléerna runt om i smör. Lägg dem i en form och efterstek i 200° C, ca 25 min. (ca 70° C innertemp).
- Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lägg riset i 4 smorda skålar, pressa samman och stjälp försiktigt upp på tallrik. Lägg på kycklingen.
- Fräs sockerärter, morot, pepparfrukt i het panna en kort stund, blanda med ärtskott, groddar och toppa riskupolen. Ringla apelsinsås över.
Del av menyn den 11 januari 2014 – A Cook Work Orange.
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.